Boligforeningen har et vaskeri for alle beboere. Vaskeriet har indgang fra gården og ligger på hjørnet af Humlebækgade og Skotterupgade. Vaskeriet har åbent fra 7-22 alle dage. Vask skal påbegyndes senest kl 20.

Vaskekort og betaling administreres af firmaet VD Solutions. Skal du vaske for første gang skal du henvende dig på ejendomskontoret og få udleveret en nøglebrik. Derefter skal denne brik aktiveres via hjemmesiden www.payperwash.dk, og du skal registrere dig selv med mail-adresse mv.. Når brikken er aktiveret kan der derefter, stadig via www.payperwash.dk, indsættes penge på din vaskekonto. Du indsætter penge ved brug af dit Dankort, Mastercard eller andre kort. Herefter kan du vaske i vaskeriet.

Via den samme hjemmeside kan du senere overfører penge til din vaskekonto, når der er behov for det. Hjemmesiden giver fx også mulighed for at se hvilke maskiner, der er ledige eller i brug i øjeblikket.

Har du vanskeligheder med adgang til www.payperwash.dk eller overførsel af penge til vaskekortet, kan du henvende dig til varmemesteren eller på kontoret, som også besvarer spørgsmål i øvrigt vedrørende vaskeriet.

Midt i selve vaskeriet står en søjle med et kontrolpanel. Det er herfra du reserverer en maskine (hvis ikke du har gjort det via www.payperwash.dk) - følg instruktionerne på panelet. Bemærk, at skærmen på panelet ikke er berøringsfølsomt, men man peger og vælger ved hjælp af trykknapper nederst på panelet.

Den enkelte maskine betjenes som anført på plancher på væggen for henholdsvis vaskemaskiner og tørretumblere.

Når maskinen er færdig får du umiddelbart efter en mail fra systemet. Fjern dit tøj fra maskinen, så snart maskinen er færdig. Det er et nødvendigt hensyn til andre som bruger vaskeriet.

Hvis du bruger tørrepladserne skal du fjerne dit tøj så snart det er tørt. Tørrepladserne bruges meget, og det er urimeligt overfor andre i boligforeningen at lade sit tørre tøj hænge i måske flere dage.

 

IMG_5666.jpg